Showroomkeukens
Meubelen

Tim Busschops

© Franz Frieling_CF021790-792_1980px_2015-03-25_Fam Busschops Enkhuizen_218130 PAL“Een absolute aanrader” Afgelopen zomer hebben wij een keuken laten ontwerpen voor onze nieuwbouwwoning. Vanaf het moment van binnen lopen zijn we zeer hartelijk, geduldig en vooral deskundig geholpen. Waar wij ons afvroegen wat mogelijk was, werd er bij Ekelhoff vooral in kansen en oplossingen gedacht. I.c.m. kleurentekeningen en tastbare voorbeelden in de bijzonder complete winkel, kreeg onze droomkeuken al snel gestalte. De montage en service zijn vlekkeloos, volgens afspraak en super geregeld. De monteurs merkten zelf kleine oneffenheden op die wij zelf niet eens hadden opgemerkt om ze vervolgens direct te laten herstellen. Ook voor vragen per telefoon of mail, is Ekelhoff uitstekend bereikbaar. Een absolute aanrader en, in ons geval, aanzienlijk beter geprijsd dan in NL!

Wilt u net als Tim Busschops een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff