Showroomkeukens
Meubelen

Familie Lawant

next125 NX500 keuken in idigoblauw en knoestig eiken met RVS werkblad.

next125 NX500 keuken in idigoblauw en knoestig eiken met RVS werkblad.


“Een Verademing”
Ja dat was het zeker, per toeval kwamen wij bij Küchenland Ekelhoff terecht in Nordhorn. Na eerst rustig rond gekeken te hebben en te observeren bleek dat er wel erg veel Nederlanders in de mooie schone showroom rondliepen, toen hebben wij voor de volgende dag een afspraak kunnen maken met een adviseur/verkoper Jürgen Piesche en dat was een schot in de roos want het klikte meteen en na een aantal uren hadden wij een tekening en een prijs van een Next 125 keuken compleet met Miele apparatuur. Met name de nieuwe manier van koken, stoomoven (zonder zout), sprak ons erg aan. Kookt, bakt en braad enzovoort. En niet te vergeten het mooie aanrechtblad van geborsteld roestvrijstaal, erg gemakkelijk in het onderhoud. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is helemaal uitgekomen van het begin tot het eind. Zoals al eerder beschreven is daar sluiten wij ons volledig bij aan want het is een betrouwbaar solide bedrijf en komt afspraken na die gemaakt zijn en heeft een luisterend oor naar de klant toe. Ook een vermelding waard is het vriendelijke technische personeel. Daarom een grote pluim voor Küchenland Ekelhoff in Nordhorn.

Wilt u net als de familie Lawant een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff