Showroomkeukens
Meubelen

Familie Alders-van Kordelaar

“Zeer tevreden” Dit is de tweede keer dat wij een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hebben gekocht. Allebei de keren is dit ontzettend goed (super) bevallen. Duidelijke communicatie (niemand hoeft bang te zijn voor een taalbarrière), een grote showroom met heel veel voorbeelden, een geduldige verkoper die alle tijd voor ons nam en ook over de kwaliteit van de keuken zijn we zeer tevreden! Mijn vorige keuken van Ekelhoff heeft 12 jaar gestaan en zag er nog als nieuw uit. Door groot in te kopen kunnen ze apparatuur zeer goedkoop aanbieden, ik heb het nergens op het internet goedkoper gezien. De monteurs zijn echt vakmensen, ze werken heel netjes en mocht er iets niet helemaal passen dan wordt het mooi passend gemaakt. Ook over de nazorg ben ik goed te spreken, er wordt actief vanuit Ekelhoff contact opgenomen en mocht er iets niet goed zijn (bij ons moest de koelkastdeur weer even uitgelijnd worden, dan komt er binnen afzienbare tijd iemand langs. Na het plaatsen van onze keuken hebben mijn ouders en een vriend van ons ook een keuken gekocht bij Ekelhoff, en ook zij zijn zeer tevreden. Het lijkt op een verkooppraatje, maar ik ben nu eenmaal zeer tevreden.

Wilt u net als de Familie Alders-van Kordelaar een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff