Showroomkeukens
Meubelen

Fam. S. Roelofs

© Franz Frieling_CF019041_1980px_2014-12-10_Fam Roelofs Dalfsen_216695 VEN 

“Verrassend geslaagd” In onze zoektocht naar een mooie keuken, viel ons oog op de advertentie van Ekelhoff in ons dagblad. Op een vrije zaterdag de showroom bezocht en verrast over de grootte en de uitstraling van het geheel. De ontvangst was professioneel en er volgde een prettig gesprek. Daarin zijn verschillende opties besproken en er werd door de verkoopmedewerker goed meegedacht en de moeite genomen om verschillende materialen te tonen. Daaropvolgend een offerte ontvangen en een vervolgafspraak gemaakt. Bij ons tweede bezoek wederom een rondgang gemaakt door de toonzaal en toen viel ons oog op een showroomkeuken. De voor- en nadelen passeerden de revue, afmetingen werden doorgenomen en wij raakten enthousiast over deze Poggenpohlkeuken. De keuze was daarna snel gemaakt als we er financieel uit konden komen. Na enig heen en weer onderhandelen en om de tafel te zijn geweest met de vestigingsleider was de verkoop rond. Het gevoel was goed. Voor de levering is er regelmatig contact geweest betr. de noodzakelijke technische voorzieningen en daar ver zijn wij duidelijk en volledig geïnformeerd waardoor het vervolg, de plaatsing van de keuken, vlot gegaan is. De monteurs van Ekelhoff, die deze klus klaarden waren professioneel, netjes en correct. De nalevering van lades en de planken voor de tv kast waren niet direct goed, maar dit is keurig en naar volle tevredenheid afgehandeld, evenals de laatste financiële afwikkeling, waar even onduidelijkheid over was. We hebben een prachtkeuken en hebben alle lof voor alle medewerkers van de fa Ekelhoff.

Wilt u net als de Familie Roelofs een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff