Showroomkeukens
Meubelen

E. Blaauw

© Franz Frieling_FFX0581_1980px_2014-08-21“Perfectionisme” In 2011 een complete keuken, met alle wensen die wij hadden, gekocht en geplaatst gekregen precies op de data die wij in de planning hadden.
1. verkoop uitstekend: je bent klant en wordt als zodanig behandeld met een perfecte voorlichting over al je wensen, de verkoper(s) spreekt Nederlands en weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
2. inmeten, de uitvoerend monteur spreekt Nederlands en ook deze weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
3. Plaatsing in een dag door 3 personen waarvan er 2 Nederlands spreken, tijdens de plaatsing werden door ons zaken opgemerkt, loze ruimten die niet benut zouden worden, in samen spraak met monteurs een oplossing ervoor gevonden, benutte ruimte +/- 10cm breed geschikt gemaakt om een huishoudtrapje in op te bergen, omdat mijn vrouw opmerkte dat de kastjes zo hoog waren dat zij er normaal niet goed bij zou kunnen.
4. na een half jaar ongevraagde controle van hang en sluitwerk door monteur.
5. twee jaar later een probleem opgemerkt met de kraan, alsnog verwisseld zonder extra kosten. Deze Firma is een voorbeeld van klantvriendelijkheid en Service.

Wilt u net als E. Blaauw een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff