Showroomkeukens
Meubelen

Chi Yuen Cheung

“Zeer goed ervaren” Kuechenland biedt een zeer ervaren en klantgerichte service. Ze hebben een uitgebreid assortiment keukens in verschillende prijsklassen. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer redelijk. Wees niet bang om in het buitenland uw keuken te kopen. Hun klantenbestand is 80% Nederlands en ook spreken de meeste verkopers een aardig woordje nederlands. De aftersales is ook uitstekend. Ook da afstand is geen probleem, voor de kleinste dingetjes kan er een afspraak gemaakt worden om een servicemonteur langs te laten komen. Daarnaast wordt je regelmatig opgebeld over de status en gemaakte afspraken en zelfs een jaar na oplevering kreeg ik nog een belletje om te kijken of alles naar wens is.

Wilt u net als Chi Yuen Cheung een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff