Showroomkeukens
Meubelen

Brouwer

Landhuiskeuken Contur Finca met eiland en zitgelegenheid

Landhuiskeuken Contur Finca met eiland en zitgelegenheid.

“Geen minpunten” Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Kuechenland Ekelhoff. Wij hebben hier een afspraak gemaakt, na goede aanbevelingen van vrienden die hier ook de keuken gekocht hebben. Onze adviseur was Nadja Hollman. Zij heeft zeer veel kennis van zaken.Ze kwam met goede ideeen. We wilden graag een grote hoekkeuken met een groot eiland. De indeling waar zij mee kwam, blijkt zeer praktisch. Aan ons eiland van 1200 x 3000 kunnen we zitten met 6 barkrukken wat ideaal is. De apparatuur van Siemens is van prima kwaliteit, voor een nette prijs. De montage is in 2 dagen met 2 man gedaan. Zeer nette en vriendelijke monteurs. We zijn net na 1 jaar na montage gebeld, hoe de keuken bevalt en tevens hoe de verkoop en montage bevallen is. Alles samengevat: een super bedrijf om een keuken te kopen! We kunnen geen minpunten verzinnen.

Wilt u net als de Familie Brouwer een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff