Showroomkeukens
Meubelen

Anneke van Vliet

Keuken in ons vakantiehuis (www.schouwseduin34.nl)

“Twee keukens gekocht!!” In 2007 kochten we een nieuwbouwhuis. De keuken gingen we bij Küchenland Ekelhoff uitzoeken en kopen. Dat was een positieve ervaring! We werden prettig ontvangen en de verkoper dacht ook echt met ons mee. Het resultaat was een prachtige keuken in ons nieuwe huis, waar we tot op de dag van vandaag veel plezier van hebben. We hebben ook een vakantiehuis aan zee en vorig jaar bedachten we, dat we daar ook wat zaken wilden vervangen en vernieuwen. De keuken was al bijna 20 jaar oud, dus een nieuwe keuken was zeker geen overbodige luxe …. We besloten al snel om weer naar Duitsland te gaan, omdat we zulke goed ervaringen hadden. Ook deze keuken kochten we bij jullie en de vele huurders, die ins ons vakantiehuis aan zee komen, zijn net zo enthousiast als wij zelf. De keuken heeft een luxe en prachtige uitstraling en wordt door iedereen met plezier gebruikt, in ons gastenboek staan regelmatig complimenten te lezen! We maken dus graag een beetje reclame voor Ekelhoff ….

Wilt u net als Anneke van Vliet een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff