Showroomkeukens
Meubelen

Wilma Wensveen-Jordamovic

“Ik zou niets anders hebben gedaan” Mijn ervaring is ,dat ik super goed ben geholpen met het advies. Geheel naar onze wensen . Er werd naar ons geluisterd , niets opgedrongen en vrijblijvend advies en ideeën geopperd. De showroom is al geweldig, Je kan je droom keuken daar echt waarmaken en de kwaliteit en prijs verhouding is erg scherp. Voor zon prijs heb ik nooit een keuken kunnen kopen bij andere winkels ( ik heb in mijn leven 2 nieuwe keukens gekocht omdat ik een paar keer ben verhuisd). Bij het plaatsen van de keuken werd er met ons meegedacht en dat is ook echt perfect gedaan. De na controle is prima, Je krijgt hier een hele goede service voor een hele scherpe prijs. De keuken heb ik nu een jaar en er is niets wat ik anders zou hebben gedaan.

 

Wilt u net als Wilma een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff