Showroomkeukens
Meubelen

Van meubelmaker tot High-End keukenspecialist –Ekelhoff keukens viert 115 jaar geschiedenis

ekelhoff_115-jahre_fotowettbewerb-imagefoto_nl

 

Nordhorn – Meubelmaker Johannes Albertus Ekelhoff begon in het jaar 1901, letterlijk aan zijn werkbank, het familiebedrijf dat tegenwoordig 140 medewerkers telt. Gestart met het vervaardigen van meubels, in een steeds breder wordend assortiment van kinderwagens tot wasmachine, geldt Ekelhoff Keukens tegenwoordig als synoniem voor kwaliteit, esthetiek en hoogste service in de traditionele keukenbouw

Wezenlijke pijlers voor het lange bestaan zijn een visionaire geest en ondernemerstalent. Inbouwkeukens en meubels vindt u bij Ekelhoff al sinds de oprichting. Aan het einde van de 80er jaren nam het bedrijf een belangrijke beslissing, en zette  een grote stap in de richting van het huidige succes. De familie besloot toen af te zien van een volledig assortiment en zich uitsluitend te specialiseren op de vormgeving van keukens en slaapkamers.

Om de veelzijdigheid van het assortiment, van moderne keuken tot landhuiskeuken, in stijl te kunnen presenteren, is ruimte nodig. Daarvoor was ‘Küchenhaus’, het in 1912 aangekochte pand in het centrum van Nordhorn, niet meer toerijkend. Naast de inrichting van een omvangrijk magazijn begon in 1992 de bouw van ‘Küchenland’ op het industrieterrein van Nordhorn. In totaal presenteert de onderneming tegenwoordig meer dan 180 volledig ingerichte keukenopstellingen.

Daarbij hechten de medewerkers grote waarde aan de representatie van integrale woonconcepten in een  exquise ambiente. Door talent in planning en gevoel voor design passen de door Ekelhoff geplande keukens harmonisch in de verscheidenste woonruimtes.

De goede naam van de onderneming rijkt ver. De bezoeker kan keukendromen bekijken op een exclusief tentoonstellingsoppervlak van 10.000 m², in Europa ongeëvenaard. Klanten uit Amsterdam, Den Haag en Rotterdam reizen naar Nordhorn, om hun individuele keuken- en woondromen te vervullen. Daarmee is Ekelhoff niet alleen het Mekka voor keukenzoekenden, maar draagt ook wezenlijk bij aan de bekendheid van de regio.

Keukens beleven – dat begint bij Ekelhoff reeds in de showroom. Niet verwonderlijk dat in Küchenland Ekelhoff regelmatig gekookt wordt. In de weekenden en op feestdagen kunnen klanten en werknemers genieten van de delicatessen van eventgastronoom Steve Bormann en zijn team. In zes demonstratiekeukens van leidende fabrikanten als Miele, Gaggenau, Siemens en Bosch vinden iedere maand spannende Workshops plaats.

Het succesrecept van het bedrijf, dat vandaag de dag geleidt word door de vierde generatie, werkt! In het bijzonder de 115-jarige ervaring in de keukenbranche en het diepgaande gevoel voor comfort en klantenwensen, vormen de bedrijfsfilosofie: het welbevinden van de mens. Al vroeg herkende de familie Ekelhoff, dat de klant niet enkel en alleen een keuken zoekt om in te koken. De klant wil in de keuken experimenteren, toveren, bereiden, de familie samenbrengen, verwennen en zich goed voelen. De klant wil de keuken beleven als het hart van het huis!

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff