Showroomkeukens
Meubelen

Een nieuwe keuken in 2020 voor de prijs van 2019

Next125 eilandkeuken met eiken wandkast uit onze Manufaktur werkplaats

Next125 eilandkeuken met eiken wandkast uit onze Manufaktur werkplaats. Bij onze klanten in Amstelveen.

Als u voor het einde van het jaar bij ons uw nieuwe keuken bestelt, komen onze monteurs die in 2020 bij u installeren voor de prijs van 2019.

Maakt u alstublieft van tevoren een afspraak, dan kunnen onze adviseurs uitgebreid de tijd nemen om voor u de ideale keuken te ontwerpen.

In een van onze 2 prachtige showrooms vind u volop inspiratie en kunt u alle opties en stijlen van topmerken als next125, Siematic, Contur en Ballerina in alle rust bekijken en vergelijken. Onze goed opgeleide verkopers kunnen u alles vertellen over materialen, ergonomie, kastsoorten en de nieuwste keukentechniek, om zo tot een keukenplanning te komen die optimaal past bij uw huis, familie en budget.

Maak direct een afspraak

 

Zwarte landhuiskeuken met Dekton werkblad, Koje 130 KL, Ekelhoff Küchen

Zwarte landhuiskeuken van Contur met Dekton werkblad, Koje 130 KL, Küchenland Ekelhoff.

 

next125 NX310 in agaatgrijze UV-lak, Koje 62 Küchenhaus Ekelhoff.

Vele Nederlanders gingen u voor,

en maakten het tripje naar Duitsland, via de A1, net over de grens bij Denekamp.
Meer dan 70 % weet ons te vinden door mond-tot-mond reclame, waar wij ongelofelijk trots op zijn, en wij zijn staan al jaren bovenaan bij de grote beoordelingswebsite Qasa.nl.
Hier leest u reviews van onze klanten, vaak met foto van hun keuken.

 

Greeploze eilandkeuken met 2 hoge kastelementen Contur Nova lavazwart met Composiet werkblad

Greeploze eilandkeuken Contur Nova in lavazwart met composiet werkblad. Bij onze klanten in Overijssel.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit,

niet alleen wat betreft de keuken maar het hele aankooptraject, van inspratie in de showroom, advies en planning, het precies inmeten en installeren door onze eigen Monteurs tot een perfecte service achteraf, mocht dit nodig zijn.

En wat heel veel van onze klanten erg waarderen: u krijgt bij ons direct een uiterst faire prijs. Dus geen idioot hoge beginprijs en ‘megakorting als u vandaag nog beslist’ en geen vervelend gedoe van afdingen en handjeklap.

 

Witte eilandkeuken Contur Biella satijnlak met houten details

Witte eilandkeuken Contur Biella satijnlak met houten details. Bij onze klanten in Amsterdam.

Showroomkeukens

Omdat wij u altijd het nieuwste op keukengebied willen laten zien, vindt u bij ons ook altijd zeer interessant geprijsde Showroomkeukens, 
zoals deze keuken van het hoogwaardige Duitse merk KH-Systemmöbel, met fronten in betonstuc en lavazwart matlak en een  granieten werkblad met gehakte kant, nu van 38.000,- voor slechts 18.900,-

 

Keuken met betonstuc fronten en granieten werkblad, Koje 216 Küchenland Ekelhoff

Maak een afspraak

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff