Showroomkeukens
Meubelen

De nieuwe Quooker Cube: de kraan die alles kan


De kokendwaterkraan is letterlijk hot in de keuken! Bij 80% van alle keukens die wij leveren, wordt er een geïnstalleerd. Quooker, de bekendste kokendwaterkraan van Nederlandse makelij, komt nu met de Quooker Cube, een kraan die naast koud, warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water levert. Bovendien wordt al het water gefilterd, waardoor het beter smaakt en vele verontreinigingen verwijdert worden. Eén kraan die met een ingenieus druk- en draaisysteem in al uw waterwensen voorziet. In onze showroom kunt u de Quooker Cube uitgebreid testen en het water proeven. Op de website van Quooker vindt u alle informatie en antwoorden op mogelijke vragen, bijvoorbeeld of het mogelijk is het Cube-systeem met een reeds geïnstalleerd Quookersysteem te combineren, wat het kost en wat u met het Quooker Cube-systeem kunt besparen.

www.quooker.nl/cube

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2018 Ekelhoff