Showroomkeukens
Meubelen

De nieuwe Quooker Cube: de kraan die alles kan

Vrouw gebruikt Quooker Cube met kokend- gekoeld- en bruisend water

Quooker Cube met kokend, gekoeld en bruisend water

De kokendwaterkraan is letterlijk hot in de keuken! Bij 80% van alle keukens die wij leveren, wordt er een geïnstalleerd. Quooker, de bekendste kokendwaterkraan van Nederlandse makelij, komt nu met de Quooker Cube: een kraan die naast koud, warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water levert. Bovendien wordt al het water gefilterd, waardoor het beter smaakt en vele verontreinigingen verwijdert worden. Eén kraan die met een slim druk- en draaisysteem in al uw waterwensen voorziet. In onze showroom kunt u de Quooker Cube uitgebreid testen en natuurlijk het water proeven. Op de website van Quooker vindt u alle informatie en antwoorden op mogelijke vragen, bijvoorbeeld of het mogelijk is het Cube-systeem met een reeds geïnstalleerd Quookersysteem te combineren, wat het kost en wat u met het Quooker Cube-systeem kunt besparen.

www.quooker.nl/cube

Quooker Cube, wat komt er onder het aanrecht?

Quooker Cube: Een kraan bij de spoelbak, onder het aanrecht het Cube-element voor gekoeld en bruisend water, en in dit geval het Combi-reservoir voor koud, warm en kokend water

 

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff