Showroomkeukens
Meubelen

Coronavirus, update

 

Coronavirus

Update 19 maart 2020


Wij kunnen uw keuken leveren en monteren!

 

Wij willen u graag informeren over de situatie bij Ekelhoff na de uitbraak van het coronavirus.
Met ons gaat het goed, tot nu toe heeft het virus nog geen invloed gehad op de gezondheid van medewerkers en de uitlevering van keukens. Mocht dit in de toekomst anders worden, dan nemen we uiteraard contact met u op.

Staat de uitlevering/montage van uw keuken gepland voor aankomende week, en kan dit van uw kant niet doorgaan, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wij nemen de situatie rondom het coronavirus uiterst serieus.
Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en het Deutsche Gesundheitsamt en hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken hier gewoon door, we zijn met montages tot de late zomer volgeboekt en we zetten alles op alles om alle aangegane verplichtingen na te komen. Ook zijn we telefonisch normaal bereikbaar. Onder ‘Team’ op onze website vindt u de telefoonnummers van onze medewerkers, mocht u vragen hebben voor een specifieke medewerker of afdeling.

Afspraken in onze showroom kunnen wij voorlopig helaas niet maken, maar onze adviseurs kunnen u wel telefonisch te woord staan. Heeft u een offerte of plannen voor een nieuwe keuken, bel ons dan of stuur uw wensen op via ons contactformulier. We bespreken dan samen de mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een interessante aanbieding kunnen doen.

Volgende punten zijn van toepassing bij levering en montage van keukens:

  • Wij geven u geen hand en houden 2 meter afstand tot anderen, o.a. met laden, lossen, monteren en tekenen van papieren.
  • Bij verkoudheidsverschijnselen blijven onze medewerkers thuis
  • Wij gebruiken onze eigen pennen en verwachten dat ook anderen hun eigen pennen gebruiken
  • Heeft u al een afspraak staan voor opmeten of montage, en in de tussentijd klachten gekregen, dan vragen wij u om ons dat te laten weten. We kunnen dan samen bekijken wanneer we een nieuwe afspraak inplannen.

Gelden er bij u strengere protocollen, dan passen wij ons daaraan aan. Het is prettig als u ons hiervan voor levering op de hoogte stelt.

Wij zien de (nabije) toekomst met vertrouwen tegemoet, en we geloven dat we manieren zullen vinden om zorgvuldig, positief en inventief met deze situatie om te gaan.

Heeft u vragen hierover? Mail of bel ons dan.

 

Blijf gezond, en zorg goed voor uzelf en anderen,
Het team van Ekelhoff

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff