Showroomkeukens
Meubelen

Contactformulier

Vult u alstublieft uw contactgegevens in de daarvoor bestemde velden in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij zijn verheugd dat week na week zoveel gasten onze showrooms in Nordhorn bezoeken.

Maakt u alstublieft vooraf een afspraak, zodat onze verkopers tijd voor u hebben. Zeker op vrijdag en zaterdag kan het bij ons erg druk zijn, wij raden u aan om twee á drie weken van te voren contact met ons op te nemen als u op een van deze dagen een afspraak wilt maken. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak door onze tentoonstellingen wandelen en de woonideeën en keukens op u laten inwerken.

 

 

In de rubriek ‘Impressies’ kunt u alvast een indruk krijgen van onze showrooms en de reeds gerealiseerde keukendromen van onze klanten.
De verzonden gegevens worden alleen verwerkt met het doel uw verzoek te verwerken. Verdere informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Verstuur bericht

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff