Showroomkeukens
Meubelen

BORA ook bij Ekelhoff

Wellicht kent u de moderne en stijlvolle Bora afzuigsystemen van de reclames op TV? Bij Ekelhoff Küchen bent u aan het juiste adres. In onze showroom vindt u de innovatieve producten van deze bekende Duitse Firma, die een geweldig alternatief zijn voor de klassieke afzuigkap.

Het grootste voordeel van de Bora afzuigsystemen is dat de afzuiging geïntegreerd is in het kookveld. Bij de Bora Pure als cirkelvormige afzuiging in het midden van de inductieplaat en bij de nieuwe Bora Classic 2.0 in een modulair systeem. Hierdoor wordt de kookveld-afzuiging gecombineerd met bijvoorbeeld een klassiek inductieveld, een Tepan Yaki plaat, een gaskookplaat of een inductiewok. Dat ziet er niet alleen veel beter uit, het systeem is ook veel stiller, heeft een zeer laag energieverbruik en is makkelijk te reinigen.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de topproducten van Bora, zoals de Bora PURE en de Bora Classic 2.0. Op onze Bora-pagina vindt u meer informatie over de Bora-Systemen, en hier kunt u klikken om direct een afspraak te maken in een van onze showrooms in Nordhorn.

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff