Showroomkeukens
Meubelen

Met Siemens kiest u voor duurzaamheid

Siemens zet in op een transparant concept van duurzaamheid. Verantwoordelijkheid voor komende generaties staat bij dit bedrijf net zo hoog in het vaandel als technologische innovatie en energieefficiëntie. Bij Ekelhoff keukens vindt u een zeer ruim assortiment hoogwaardige keukenapparatuur van Siemens en goed opgeleide verkopers die u er alles over kunnen vertellen.

Siemens presenteert: iSensoric

Een groot deel van de keukenapparatuur van Siemens is voorzien van iSensoric: een indrukwekkend systeem van talloze sensoren en uiterst intelligente software. Elke sensor heeft zijn specifieke eigenschappen. iSensoric onderscheid zich van zijn concurrenten door het unieke samenspel tussen deze sensoren en de Software. Deze baanbrekende technologie biedt de beste resultaten en maakt uw huishouden een heel stuk gemakkelijker. Slimme oplossingen waarmee u nog meer efficiëntie en comfort in huis haalt. Zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is in het leven!

 

iQ700 inbouwapparatuur

Stijlvol en zeer eenvoudig te bedienen: met de innovatieve iQ700 inbouwapparatuur houdt u tijd over voor de belangrijkste dingen in het leven. Het gereduceerde design zorgt voor een rustig en stijlvol beeld in iedere keuken. En koken wordt eenvoudiger dan ooit met de vele innovatieve en interactieve functies van iQ700, met het perfecte resultaat dat u van Siemens technologie gewend bent.

 

Siemens introduceert: Het nieuwe inductionAir systeem

De perfecte combinatie van een flexInduction kookplaat en een innovatief afzuigsysteem. het inductionAir systeem is eenvoudig te installeren en neemt weinig ruimte in uw onderste keukenkastjes in beslag, zodat de lades er nog gewoon in passen. uw opslagruimte blijft behouden. De climateControl Sensor meet dampen en geurtjes tijdens het koken, en past de afzuiging automatisch aan. Dankzij het borstelloze systeem is de iQdrive Motor bijzonder stil en efficient en gaat bovendien zeer lang mee.

 

Meteen heet, direct weer koud, het voordeel van inductiekoken

De powerInductie brengt de hitte precies waar nodig: direct naar de bodem van pan of schaal. Sneller, veiliger en makkelijk schoon te houden. De innovatieve flexMotion onthoudt de gekozen instelling van de kookzone voor een desbetreffende pan. Siemens heeft voor elk wat wils: smartInductie, powerInducie met 4 of 5 kookzones, combiInductie, flexInductie of freeInductie.

De cookingSensor en braadSensor plus: Al dente was nog nooit zo makkelijk.

Het bepalen van het optimale moment en de perfecte temperatuur is de uitdaging voor iedere Chef. Het unieke moment waarop pasta, biefstuk of groente zijn volle smaak en optimale stevigheid vindt. Een kort moment dat makkelijk te missen is en niet geforceerd kan worden. Het verfijnde regulatiesysteem van de braadSensor plus en de kookSensor plus maken deze vaardigheid makkelijk voor iedereen.

Stoomoven of bakoven met stoom?

Uw gerechten worden lekkerder en gezonder dan ooit met fullSteam. Zonder smaakoverdracht en vervelende geurtjes, met behoud van vitamines en kleur. Gebruikt u pulseSteam bij de bereiding, dan wordt de buitenkant lekker knapperig en de binnenkant blijft heerlijk mals. Ontdooien gaat snel en met behoud van smaak. De bakoven met stoom is een echte alleskunner: klassiek bakken en braden met hete lucht, gezond stoomkoken of allebei tegelijk.  Met cookControl Plus en het ingebouwde kookboek op het grote TFT-Touchdisplay selecteert u de juiste instellingen, de bakingSensor monitort het bakproces automatisch. Met de Kerntemperatuurmeter controleert u de kerntemperatuur van uw gerecht op drie verschillende punten.

De inbouw koffie volautomaten van Siemens

Uw persoonlijke koffiebar, in hetzelfde aantrekkelijke Siemens-design als uw andere apparaten. Een ideale aanvulling is de warmhoudlade, waarmee u niet alleen gerechten, maar ook uw espressokopjes kunt warmhouden.
De geavanceerde technologie met het unieke sensoFlowsysteem garandeert een maximaal Aroma dankzij een ideale en constante brouwtemperatuur, en aromaDoubleshot zorgt voor extrasterke koffie.
silentCeram Drive, het geluidsarme premiummaalmechanisme is van vrijwel onverslijtbaar keramiek, en door de creamCenter Cleaner is het melksysteem eenvoudig te reinigen.

De nieuwe hyperFresh koelkasten, powered by iSensoric

Met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens hoeft u zich over uw levensmiddelen geen enkele zorgen meer te maken. Ze worden onder optimale omstandigheden bewaard en blijven tot drie keer langer vers ten opzichte van conventionele koelkasten.
De freshSense sensoren meten de omstandigheden in en buiten de koelkast, waardoor de binnentemperatuur altijd constant is, de hyperFresh sensor meet de temperatuur in de hyperfresh premium 0°C lade en de noFrost sensor voorkomt ijsvorming in de vriezer, waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien.

De iQ700 integreerbare wijnklimaatkast

Deze premium wijnbewaarkast voor 98 flessen, heeft dankzij het coolFlexsysteem twee apart regelbare temperatuurzones, voor een professioneel geregelde bewaarplaats voor rode en witte wijn. De glazen deur met UV-filter beschermt de wijnen tegen UV-straling en de LED-verlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting, zonder te verblinden.

Technologie zo briljant als de resultaten

Direct perfect droge en glanzende glazen uit uw vaatwasser – zonder moeite of extra poleren. Het nieuwe glansDroog systeem met Zeolith® maakt het mogelijk.
De innovatieve en gepatenteerde Zeolith® technologie is gebaseerd op natuurlijke mineralen in uw vaatwasser, die vocht absorberen en transformeren naar warmeteenergie. De luchtstroom die gecreëerd wordt, zorgt voor unieke droogresultaten.
Het nieuwe Puur Water Ventiel is een automatisch waterverzachtingssysteem voor een langdurige glans. Het gaat zowel glascorrosie als kalkaanslag tegen.

Home is where your App is

Met de Home Connect App kun je niet alleen al je apparaten bedienen, je kunt zien wat er in je koelkast zit, hoeveel calorieën, vetten en eiwitten het gerecht bevat dat je in de oven schuift, vanaf de bank je koffievolautomaat bedienen en het beste programma voor je was laten kiezen. Met de demomodus kunt u applicaties uitproberen voordat u een Siemens apparaat aanschaft.

Met dank aan de firma Siemens voor informatie en beeldmateriaal.
http://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/

Siemens keukenapparatuur

Het concern Siemens bestaat al sinds 1847. Siemens staat voor gebruiksgemak en energiezuinigheid, en bovendien voor een tijdloze vormgeving en natuurlijk hoogwaardige kwaliteit.

Samenwerking Ekelhoff Keukens en Siemens

Ekelhoff werkt samen met meerdere bedrijven, waaronder Siemens. Siemens levert inbouwapparatuur van topkwaliteit en gecombineerd met een inbouwkeuken van Ekelhoff ontstaat een perfect functionerende, mooie keuken.

Kookworkshops

Ekelhoff en Siemens verzorgen samen kookworkshops. In onze zes volledig functionerende showroomkeukens wordt iedere zaterdag gekookt en kunt u zelf zien, ondervinden en proeven wat de voordelen zijn van de nieuwste Siemens apparatuur. Ook organiseren wij met de Siemens Life Kochschule workshops voor de stoomoven en biedt onze ‘huiskok’ Steve Bormann met zijn bedrijf 38° verschillende kookworkshops en evenementen aan. Elders op deze site vindt u hierover meer informatie.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff