Showroomkeukens
Meubelen

Een ware revolutie…

Inmiddels wordt de Quooker al in één op de vijf keukens geplaatst. De kraan die direct kokend water levert. De kraan op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder. Deze 100% Nederlandse uitvinding verovert de wereld.

WAAROM EEN QUOOKER?

Met een Quooker in huis heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder praktisch. Nooit meer een pan of waterkoker met water vullen en wachten tot het kookt, maar eenvoudig de kraan opendraaien, die binnen een seconde kokend water levert.

Naast de klassieke Quooker is er nu ook de Quooker FUSION, waarbij kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd. De extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop licht op bij het tappen van kokend water.

De TWINTAPS, waarbij de kokendwaterkraan en de mengkraan zijn uitgevoerd in hetzelfde design, staan extra mooi op het aanrecht. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.

De Quooker FLEX is de nieuwste innovatie. Een kokendwaterkraan met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Dankzij de kokendwater-stop kan er geen kokend water uit de FLEX komen als de slang is uitgetrokken.

 

Waarvoor gebruik je de Quooker?

Aardappels of rijst koken, asperges garen, groente blancheren of couscous bereiden, de Quooker is een fantastische hulp! Natuurlijk kun je er ook thee mee opgieten, speentjes steriliseren, babyvoeding bereiden, kaarsvet verwijderen, potten en pannen reinigen, instantsoep bereiden, au bain marie chocolade smelten, eieren koken, tomaten ontvellen, vis pocheren, saus aanmaken, jampotten steriliseren, borden verwarmen, kruiken vullen en nog veel meer…
Deze alleskunner staat altijd voor je klaar.
Probeer hem uit! Niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Is de Quooker veilig?

De Quooker is 100% veilig, want hij produceert een unieke sproeistraal, die met lucht vermengd is, waardoor je je er niet aan kunt verbranden. De Quooker is dankzij een gepatenteerde techniek bijzonder goed geïsoleerd, en de kokend waterkraan is vast op het aanrechtblad gemonteerd. Iedere Quooker heeft een kinderbeveiliging met een elektronische bedieningslogica.

Klik hier voor meer informatie.

Gebruikt de Quooker veel energie?

Dankzij een gepatenteerd hoogvacuümisolatie gebruikt is het energieverbruik hetzelfde als van een WLAN-router. De kosten om voortdurend kokend water klaar te hebben staan, liggen bij ca. 5 cent per dag. In het gebruik is de Quooker gemiddeld 15 keer zuiniger alss een waterkoker; de Quooker COMBI en COMBI+ hebben zelfs het A-label gekregen en zijn koploper op het gebied van warmwaterboilers.

Meer lezen over het energieverbruik.

Hoe staat het met de waterkwaliteit?

Water uit de Quooker heeft altijd een excellente kwaliteit. Het treservoir van de Quooker  is uitgerust met een HiTAC® (High Temperature Activated Carbon) waterfilter. Alle onzuiverheden, zoals chloor, bacterieën, pesticiden en andere verontreinigingen blijven achter in dit filter. En dat proef je!

Een Quooker is uiterst veilig, veelzijdig, tijd- water- en plaatsbesparend en dankzij de revolutionaire techniek van het reservoir energiebesparend. Op de website van Quooker lees je alle Details, stel je je Quooker samen, of laat je je inspireren door enkele Quooker-gebruikers, die vertellen over het dagelijks comfort dat hun Quooker hen levert.

Niet tevreden, geld terug

Je weet het nog niet zeker? Probeer het eerst eens uit!

Als je bij ons de Quooker bestelt, dan heb je 3 maanden de tijd om het apparaat uitvoerig te testen. Als je dan toch niet tevreden bent, demonteren wij de Quooker en vergoeden het volledige aankoopsbedrag.

Bekijk hieronder de uitgebreide brochure en lees de ervaringen van tevreden gebruikers.

brochure image

Bekijk de brochure

Met dank aan de firma Quooker voor informatie en beeldmateriaal.
https://www.quooker.nl/nl

No widget found with that id

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff