Showroomkeukens
Meubelen

De wereld van Gaggenau

Professionele techniek en sculpturaal design. De producten van Gaggenau zijn tot in het kleinste detail authentiek en doordacht. Het gebruikte materiaal is esthetisch en duurzaam, de ambitieuze vormtaal transformeert de apparaten tot objecten met een sculpturale uitstraling. Innovaties als de combi-stoomoven en de zonelose inductieplaat maken koken tot een genot.

 

Traditiegetrouw in de voorhoede

Gaggenau, in 1638 opgericht als smederij in het Duitse Schwarzwald, is fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur, en geldt als vernieuwer op het gebied van technologie en design. Telkens weer zorgt de onderneming met veelvuldig internationaal onderscheiden producten voor revoluties in de thuiskeuken. Dit succes is te danken aan geavanceerde technologie, een heldere vormentaal en perfecte functionaliteit. Tegenwoordig heeft Gaggenau vestigingen in ruim 50 landen, met indrukwekkende showrooms in de grote metropolen. Ook in de showrooms van Ekelhoff is de nieuwste Gaggenau apparatuur in ruime mate vertegenwoordigd. Ook zijn meerdere van onze showroomkeukens, die u vindt onder SALE, uitgerust met de hoogwaardige high-end apparaten van Gaggenau. Onze goed opgeleide verkopers adviseren u graag!

 

De Bakoven EB 333

De 90 cm brede bakoven EB333 is het vlaggenschip van de Firma Gaggenau. Naar aanleiding van het 33-jarig bestaan van het bedrijf werd de oven volledig gereviseerd.  Nog steeds avantgardistisch in design, capaciteit en functionaliteit, beschikt de bakoven nu over een intuïtief te bedienen TFT-touchscreen. Het model wordt nog altijd bijna volledig met de hand gemaakt, uiteraard met het kenmerkende blauwe emaille, nog steeds een goed bewaard bedrijfsgeheim. Het voordeurpaneel bestaat uit een RVS plaat van 3 mm dik en een softclose systeem. De oven met een inhoud van 83 liter is uitgerust met Pyrolyse, een verwarmingstechniek met 17 Systemen van 50° tot 300° C, kerntemperatuurmeter, draaispit en pizzasteenfunctie. De heteluchtventilator draait in beide richtingen voor een optimale warmteverdeling.

De combi-stoomoven 400 Serie

Deze combi-stoomoven noemt Gaggenau haar meesterstuk. Deze alleskunner heeft een vaste watertoe- en afvoer, vijf vochtigheidsniveau’s en temperaturen tot 230°C. De oven kan stomen, bakken, sudderen, stoven, regenereren, uitpersen en zelfs grillen en gratineren. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kan voedsel met de behoedzame sous-vide techniek worden bereid, wat in combinatie met de vacumeerlade zeer eenvoudig wordt. Deze beide apparaten staan symbool voor het streven van Gaggenau om professionele apparatuur naar de thuiskeuken te brengen. Ze zijn een inspiratie voor ambitieuze kookliefhebbers en onmisbaar in de haute cuisine. De nieuwste innovatie is een volautomatisch reinigingssysteem dat met een druk op een knop in werking wordt gezet.

De Vario-kookplaten 400 serie

Creëer uw ideale werkoppervlak door modulaire kookplaten en ventilatiesystemen te combineren. Kies uit een Vario Flexinductieplaat in verschillende breedtes, inductiewokplaat, gaskookplaat, elektrische grill, teppanyaki, stoomkoker, friteuse en een werkbladafzuiging. Elke kookplaat kan in een RVS-Frame als op- of inbouw worden gemonteerd. Het geheel wordt bediend door frontgemonteerde knoppen in RVS.

Individueel koffie genieten

De inbouw-koffievolautomaten van de 400 en 200 Serie zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn uitgerust met innovatieve techniek, veelzijdige functies en een nieuw verlichtingssysteem. Dankzij een directe aansluiting op waterleiding en afvoer, is het bereiden van uw perfecte koffie nu nog eenvoudiger. Een personaliseringsfunctie kan acht individuele instellingen opslaan voor o.a. de gewenste sterkte, temperatuur, grootte van het kopje en verhouding koffie en melk. Dankzij verwisselbare bonenreservoirs drinkt iedereen eenvoudig zijn of haar favoriete koffiesoort. De onderhoudsvrije keramische molen is vrijwel geruisloos, een automatische niveaucontrole geeft aan als melk of bonen moeten worden bijgevuld en de automatische spoeling, ontkalking en stoomreiniging maken deze apparaten bijzonder gebruiksvriendelijk. Zo blijft er meer tijd over om van uw koffie te genieten.

Ventilatie, welke optie kiest u?

Eilanddampkappen, plafondafzuiging, wandgemonteerde dampkappen, een onopvallende hoekkap, of toch een meer geïntegreerde oplossing: werkbladafzuiging of tafelventilatie? Een luchtafvoer- of circulatiesysteem? De 200 en 400 Serie bieden u een ruime keuze. Allemaal uitermate krachtig, stil, mooi om te zien en voorzien van een dimbare verlichting die zorgt voor sfeer in de keuken.

Exclusieve koeltechniek voor de hoogste eisen

Gaggenau introduceerde het eerste modulaire systeem van 14 volledig integreerbare inbouwapparaten die op vele manieren tot een elegante koelwand kunnen worden gecombineerd.  De Interieurs van de Vario Koelen 400 Serie  beschikken over een goede LED-verlichting, een optimaal ruimtegebruik en een roestvrijstalen binnenbekleding, dit materiaal is hygiënisch en voorkomt de vorming van geurtjes. De koel- en vriesapparaten, koel- en vriescombinaties en de wijnklimaatkasten beschikken over klimaatzones die op de graad nauwkeurig kunnen worden ingesteld, waardoor ze een ideale omgeving zijn om gevoelige levensmiddelen vers te houden en de beste wijn optimaal te bewaren. No-frost techniek zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te ontdooien en diepvriesproducten geen last hebben van rijpvorming. De koelapparaten zijn de stilste in hun soort en behoren vrijwel allemaal tot de energieklasse A+ tot A++.

De perfect verlichte afwasmachine

De nieuwe afwasmachines uit de 400 serie zijn voorzien van een baanbrekende automatische achtergrondverlichting, waardoor het bedieningscomfort en de esthetische ervaring nog verder worden geperfectioneerd.  In het nieuwe design zorgen zes led-panels in de achterwand samen met de bestaande leds vooraan in de bovenkant voor een perfecte verlichting van het interieur van de machine. Verder beschikken de afwasmachines over een greeploze deur met push-to-open-systeem, zelfsluitsysteem, een lichtloopfunctie en een TFT-scherm voor een intuÏtieve bediening van alle functies. Het flexibele korfsysteem met opklapbare etagères en steunen voor glazen biedt u maximale flexibiliteit bij het beladen. De Zeoliet-Technologie is de nieuwe, uiterst energiezuinige standaard voor reinigen en drogen.

Koken met stoom

Bekijk hier het uitgebreide kookboek van Gaggenau over koken met de stoomoven of combi-stoomoven
en andere hoogwaardige Gaggenau apparatuur, met vele heerlijke recepten.

Gaggenau kookboek

Met dank aan de firma Gaggenau voor informatie en beeldmateriaal.
http://www.gaggenau.com/de/

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff