Showroomkeukens
Meubelen

Afzuigsystemen van BORA

De kook- en afzuigsystemen van Bora werden al meermaals nationaal en internationaal bekroond wegens design, functionaliteit en innovatie. Ook Ekelhoff keukens is een van de gecertificeerde en gerenommeerde bedrijven die de producten van BORA mogen aanbieden. In onze beide showrooms kunt u ze in werking zien en u laten adviseren.

Geen afzuigkap, geen kookluchtjes

BORA verandert uw kookbeleving. Geen herrie, geen kookdampen, makkelijke reiniging, lage energiekosten en last but not least: nooit meer je hoofd stoten tegen scherpe hoeken en kanten.

BORA belooft hoogste kwaliteit, effectiviteit en flexibiliteit en ziet er ook nog eens bijzonder mooi en strak uit.

 

Innovatieve techniek

Doordat gebruik gemaakt wordt van een dwarsstroming die sterker is als de stijgsnelheid van de kookluchtjes, worden deze direct uit de pan naar beneden getrokken. Hierdoor is een veel kleiner afzuigvolume nodig als bij ouderwetse afzuigsystemen. Deze intelligente stromingstechniek gecombineerd met een stille, slimme motor zorgt voor een zeer efficiënte afzuiging en een laag stroomverbruik. Vetdeeltjes worden opgevangen in een roestvrijstalen vetfilter dat eenvoudig in de vaatwasser kan worden gereinigd. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgesteld waardoor ook lange en complexe afvoerwegen mogelijk zijn. U heeft de keuze uit luchtafvoer of recirculatie.

Rust in de keuken

Waar een traditionele afzuigkap al snel zo’n 70 decibel aan geluidshinder produceert, is dat bij BORA helemaal anders. Doordat de innovatieve en stille motor zich niet ter hoogte van uw hoofd bevindt, maar geplaatst is achter de plint van het keukenblok, zijn de BORA systemen uitermate stil. Zelfs met de afzuiging op de hoogste stand, maakt het bakken van een steak nog meer geluid.
U als kok kunt gewoon deelnemen aan het gesprek met familie of vrienden en ook de beslagen bril behoort tot het verleden.

Meer planningsvrijheid

Doordat er geen afzuigkap boven het kookveld hoeft te worden ingepland, ontstaan er ineens hele nieuwe ontwerpmogelijkheden. Een kookveld voor het raam of onder een schuin dak bijvoorbeeld.
Een kookeiland maakt deel uit van de rest van de woonruimte zonder storende afzuigkap, herrie of opstijgende dampen. Ook uw bewegingsvrijheid boven de pannen wordt niet belemmerd door storende hoeken of kanten.

Hoe wilt u het hebben?

Een systeem van BORA wordt vlak ingebouwd, ziet er stijlvol en strak uit en laat zich moeiteloos integreren in iedere keukenstijl en iedere ambiënte. Tot nu hebben we het echter alleen over de afzuigfunctie gehad. BORA biedt een compleet systeem waarbij de afzuiging is geïntegreerd in een kookveld. Ofwel als cirkelvormige afzuiging in een compact inductieveld, ofwel als rechthoekige sleuf in een modulair systeem waarbij iedere kok of kokkin naar eigen voorkeur een kookveld kan samenstellen. U heeft de keuze uit een inductieveld, een tepan Yaki, een gaskookplaat, een wokbrander en een straalveld.

Basic, Classic, Pure of Professional

Afhankelijk van uw aanrechtdiepte en uw eisen en wensen, heeft u de keuze uit verschillende productlijnen. Met een standaard aanrechtdiepte van 60 cm komen alle producten behalve de Professional in aanmerking. Alle producten zijn uitgerust met een intuïtieve en exacte touch-bediening en een automatisch gestuurde regeling van de afzuiging. Alle verschillen en details vindt u in het productoverzicht op de website von BORA.
BORA gebruikt alleen de beste materialen, zoals zuiver roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen, waardoor u verzekerd bent van een hoge duurzaamheid en functionaliteit.

 

Meer informatie?

De adviseurs van Ekelhoff Küchen kunnen u alles vertellen over BORA, de verschillende systemen laten zien en u adviseren welke systeem in uw situatie de meeste voordelen biedt. Zo kunt u zichzelf een beeld vormen van uw perfecte kook-en afzuigcombinatie.

 

Hartelijk dank aan de Firma BORA voor de informatie en het beeldmateriaal.
https://www.bora.com/nl/nl/

Sind Sie gespannt auf die Möglichkeiten?

Haben wir Ihr Interesse geweckt oder haben sie Fragen oder Anregungen? Nehmen Sie Kontakt mit uns auf! Wir stehen Ihnen gerne mit Rat und Tat zur Seite.

Kontaktieren Sie uns

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff