Küchenland

+49 (0) 5921-8021-0

Küchenhaus

+49 (0) 5921-8048-0

Menü schließen

- Sinds 1901 een vertrouwd adres over de grens -

Sinds 1901 plaatsen wij keukens in Nederland, inmiddels duizenden per jaar

Ons familiebedrijf Küchenland Ekelhoff kan terugkijken op 117 jaar geschiedenis. Wij bieden inmiddels onze klanten een volledig airconditioned showroomoppervlak van 10.000 m², waar meer dan 200 compleet ingerichte keukens van hoogwaardige Duitse en Italiaanse merken te vinden zijn. Het hoofddoel van ons huis is het individueel plannen en verwezenlijken van de ideale droomkeuken van onze klant. Hoogstaand kwaliteitsdenken, creativiteit, betrouwbaarheid en een perfecte levering en montage, wordt door onze klanten met vertrouwen beloond. Niet voor niets weten 70% van onze klanten ons te vinden door aanbevelingen van vrienden en bekenden. Bezoek ons en overtuig uzelf. Wij verheugen ons op u!

Enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak via het contactformulier en we helpen u graag uw droomkeuken te realiseren. Onze deskundige adviseurs staan u met raad en daad terzijde.

Plan een afspraak ófWaarom Ekelhoff

Gerealiseerde keukendromen bij onze klanten thuis

Een overzicht van onze keukenmerken:

Bekijk alle keukenmerken

Een overzicht van onze keukenstijlen:

Valcucine eilandkeuken Forma Mentis notenhoutBezoek onze virtuele showrooms

Om u een nog betere indruk te geven van ons aanbod en de sfeer bij Ekelhoff, heeft u hier de keuze uit verschillende virtuele rondgangen. Zo kunt u alvast een wandeling maken door onze showrooms in Nordhorn, net over de grens bij Denekamp. Laat u inspireren!

Maak een virtuele tour ›

Bekijk hier het overzicht van onze showroomkeukens›

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Al vier generaties lang staat Ekelhoff keukens voor keukenbouw op het hoogste niveau. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit op ieder gebied: Het design en de kwaliteit van de keuken, hoogwaardig advies, een perfecte montage en ook na de aanschaf kunt u rekenen op een uitstekende service. Ekelhoff hanteert faire en duidelijke prijzen, dus geen hoge aanvangsprijs en dan de ene na de andere korting als u vandaag nog beslist, maar direct een scherpe prijs. Dat is wel zo prettig zaken doen!

Laat u adviseren

Heeft u al een voorstelling van hoe uw keuken eruit moet zien, of heeft u nog geen idee van de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Samen met u realiseren wij uw droomkeuken en staan u bij alle vragen terzijde. Over een taalbarrière hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook onze Duitse medewerkers beheersen de Nederlandse taal.

Contact

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Disclaimer | Contact/Impressum © 2018 Ekelhoff