Showroomkeukens
Meubelen

Gerealiseerde keukendromen bij onze klanten thuis

Toon meer foto's over dit onderwerp

Sinds 1901 plaatsen wij Duitse keukens in Nederland, inmiddels duizenden per jaar

Ons familiebedrijf Ekelhoff Küchen begon in 1901 als kleine meubelmakerswerkplaats in Nordhorn. Inmiddels bieden wij onze klanten een volledig airconditioned showroomoppervlak van 10.000 m², waar ruim 200 compleet ingerichte keukens van hoogwaardige Duitse en Italiaanse merken te vinden zijn. Ons doel is het verwerkelijken van uw ideale droomkeuken. Hoogstaand kwaliteitsdenken, creativiteit, betrouwbaarheid en een perfecte montage en service, wordt door onze klanten met vertrouwen beloond. Niet voor niets weet 70% van onze klanten ons te vinden door aanbevelingen van vrienden en bekenden. Bezoek ons en overtuig uzelf. Wij verheugen ons op u!

Enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak via het contactformulier en we helpen u graag uw droomkeuken te realiseren. Onze deskundige adviseurs staan u met raad en daad terzijde.

Plan een afspraak ófWaarom Ekelhoff

Valcucine eilandkeuken Forma Mentis notenhoutBezoek onze virtuele showrooms

Om u een nog betere indruk te geven van ons aanbod en de sfeer bij Ekelhoff, heeft u hier de keuze uit verschillende virtuele rondgangen. Zo kunt u alvast een wandeling maken door onze showrooms in Nordhorn, net over de grens bij Denekamp. Laat u inspireren!

Maak een virtuele tour ›

Bekijk hier het overzicht van onze showroomkeukens›

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Al vier generaties lang staat Ekelhoff keukens voor keukenbouw op het hoogste niveau. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit op ieder gebied: Het design en de kwaliteit van de keuken, hoogwaardig advies, een perfecte montage en ook na de aanschaf kunt u rekenen op een uitstekende service. Ekelhoff hanteert faire en duidelijke prijzen, dus geen hoge aanvangsprijs en dan de ene na de andere korting als u vandaag nog beslist, maar direct een scherpe prijs. Dat is wel zo prettig zaken doen!

Laat u adviseren

Heeft u al een voorstelling van hoe uw keuken eruit moet zien, of heeft u nog geen idee van de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Samen met u realiseren wij uw droomkeuken en staan u bij alle vragen terzijde. Over een taalbarrière hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook onze Duitse medewerkers beheersen de Nederlandse taal.

Contact

De keuken als middelpunt van het leven

De keuken is dé plek in huis waar mensen samenkomen. Hier treffen familieleden elkaar – het is de ruimte waarin zowel het dagelijkse als het buitengewone zich afspeelt. Ook voor vrienden, bekenden en zakenpartners is de keuken vaak de eerste plek waar men raakvlakken vindt en informeel contact beleeft. De keuken is de plek waar men zich prettig en ontspannen voelt en waar zich de belangrijke dingen van het leven afspelen.

Dit is de reden waarom Ekelhoff Keukens zoveel waarde hecht aan het idee, het ontwerp en de uitstraling van uw droomkeuken. Vanaf het eerste contact scheppen wij voor u de beste condities waarin uw ideale keuken, uw levensmiddelpunt, van idee tot realiteit kan worden. Steeds staat u als mens, uw persoonlijke situatie en uw tevredenheid tijdens dit ontwikkelingsproces op de eerste plaats. In onze ruim honderdjarige bedrijfsgeschiedenis hebben wij geleerd, dat tevredenheid van vele factoren afhangt en nooit vanzelfsprekend is.

Een keuken kopen in Duitsland

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt ongelooflijk veel kijken. Als u zich gaat verdiepen in keukens, omdat uw oude keuken nu echt toe is aan vervanging of omdat u bij een nieuw huis een frisse start kunt maken, dan zult u merken dat de keuzemogelijkheden overweldigend zijn. Er zijn zoveel nieuwe materialen, stijlen, trends en kleuren en ook op het gebied van keukenapparatuur heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Er zijn vele nieuwe technieken en mogelijkheden. Het vinden en ontwerpen van de keuken die precies bij u, uw levensstijl en uw huis past, is niet iets wat u even tussendoor, in een verloren uurtje regelt. Een goed doordacht advies van een betrokken adviseur met veel kennis en ervaring, die werkelijk de tijd voor u neemt, kan het verschil maken tussen een nieuwe keuken en een geweldige nieuwe keuken. Onze prachtige showroom biedt u een overvloed aan inspiratie en de mogelijkheid om, samen met een van onze adviseurs, de perfecte oplossing te vinden voor uw huis en uw situatie.

De firma Ekelhoff staat voor kwaliteit, levenskunst en traditionele keukenbouw

In het Duitse Nordhorn, net over de grens bij Denekamp, vindt u de twee showrooms van Ekelhoff Keukens. Al vier generaties lang leveren wij Duitse keukens van topmerken en bijzondere Italiaanse designkeukens. Klein begonnen in 1901, hebben wij door de jaren heen meermaals kunnen uitbreiden. Op inmiddels ruim 10.000 m² tentoonstellingsoppervlakte, vergelijkbaar met de grootte van twee voetbalvelden, beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen beloond. De meesten weten ons dan ook te vinden door mond- tot mondreclame.

In de rubriek ‘Ervaringen’ kunt u vele reviews lezen van onze klanten. Deze bevestigen dat onze prestaties voldoen aan de hoge eisen die wij aan onszelf stellen.

Onze medewerkers spreken Nederlands

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 volledig ingerichte showroomkeukens van alle bekende Duitse en Italiaanse topmerken. Over een taalbarrière hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook onze Duitse medewerkers beheersen de Nederlandse taal. Ontdek het topdesign en de hoogwaardige kwaliteit van gerenommeerde Duitse en Italiaanse keukenmerken als: Contur, next125, Poggenpohl, Siematic, en Valcucine en de nieuwste keukenapparatuur van onder andere Siemens, Miele, Gaggenau, Bora en O+F

Bekijk hier onze showroomkeukens.

Een kwaliteitskeuken voor een faire prijs

Steeds meer Nederlanders besluiten een keuken te kopen in Duitsland. Dit heeft onder meer te maken met de scherpe prijzen. Stelt u hoge eisen aan de kwaliteit en het design van uw keuken maar heeft u een beperkt budget? Ook dat is bij Ekelhoff Keukens geen probleem, ons aanbod zal u overtuigen! Naast een overweldigende showroom, hoogwaardig advies en een perfecte montage en service, hanteert Ekelhoff faire en duidelijke prijzen. Geen hoge aanvangsprijzen en dan de ene na de andere korting als u vandaag nog beslist, maar gelijk een eerlijke prijs. Dat is wel zo prettig zakendoen.

Niet alleen keukens bij Ekelhoff Küchen

In de showrooms van Ekelhoff vindt u niet alleen meer dan 200 compleet ingerichte en perfect geënsceneerde keukens, maar ook een grote collectie hoogwaardig woonmeubilair van bekende designmerken als Rolf Benz, Cierre, Bonaldo, en KFF-meubelen. Elegantie, kwaliteit en een lange levensduur zijn ook bij onze meubels vanzelfsprekend. Ontdek in onze showrooms de luxueuze zitmeubelen, tafels, stoelen en woonaccessoires ontworpen door bekende designers. Onze partners stellen net als wij de hoogste kwaliteitseisen aan comfort, materiaal en degelijk handwerk. Wij helpen u graag met het uitzoeken van woonmeubilair dat in uw interieur past!

Meer dan 70 eigen monteurs, dagelijks onderweg in Nederland

Wanneer u besluit om een keuken op maat bij Ekelhoff aan te schaffen, zorgen onze 139 hooggekwalificeerde medewerkers voor een soepel verloop. Allereerst komen onze deskundigen bij u thuis om de ruimte precies op te meten. Alleen op deze manier kunnen wij alle verantwoordelijkheid voor uw maatkeuken bij onszelf leggen. Ekelhoff Keukens heeft meer dan 70 goed opgeleide monteurs in dienst. Onze zeer vakkundige en ervaren monteurs werken nauwkeurig en netjes en gaan pas naar huis als de keuken naar uw volle tevredenheid is opgeleverd. Wij zijn trots op onze hoogstaande service en, indien nodig, zijn wij snel ter plaatse in heel Nederland.

De ligging

Een keuken kopen in Duitsland klinkt misschien niet zo aantrekkelijk als u uit het westen van Nederland komt, toch valt de reistijd enorm mee. Ekelhoff is gevestigd in Nordhorn, een plaatsje net over de grens bij het Overijsselse Denekamp. Vanaf Amsterdam bent u binnen twee uur op de plaats van bestemming, vanaf de A1 neemt u de eerste afslag over de grens. Wellicht heeft u na uw bezoek aan ons nog zin om het gezellige stadje Nordhorn te verkennen, of in een bezoekje aan onze zeer kindvriendelijke en betaalbare dierentuin.
Uiteraard kunt u uw keukendroom ook verbinden met een ontspannen weekendje over de grens. In Nordhorn vindt u diverse hotels en vele mogelijkheden voor uitstapjes. U kunt fietsen huren om Nordhorn en omgeving te ontdekken, of verkoeling zoeken op het water in een kano of waterfiets. Ook het mooie Kuurstadje Bad Bentheim ligt op slechts een steenworpafstand, waar de imposante burcht zeker een bezichtiging waard is. Meer informatie vindt u op www.grafschaft-erleben.de en www.vvv-nordhorn.de

Het maken van een afspraak

Heeft u interesse in het kopen van een keuken op maat bij Ekelhoff? Maakt u dan een afspraak met een van onze adviseurs.
U bent natuurlijk altijd welkom in de keukenzaken van Ekelhoff. Wanneer u inspiratie op wilt doen voor uw keuken, bent u bij ons aan het goede adres. De vele keukens in onze showrooms geven een goed beeld van wat er op keukengebied allemaal mogelijk is. Alle keukenstijlen zijn vertegenwoordigt: van landhuis-keukens tot de nieuwste trends van onder andere Porsche Design en Valcucine.
Indien u een van onze medewerkers wilt spreken, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u lang moet wachten en onze adviseur kan zich ruim de tijd voor u nemen. Ook kan hij zich al op uw komst voorbereiden, wat u veel waardevolle tijd besparen kan. U kunt namelijk van te voren al aangeven naar wat voor soort keuken u op zoek bent en in welke prijsklasse. Uw verkoper kan u dan gelijk die keukens laten zien die het best aansluiten bij uw wensen.
Om onze adviseur van veel informatie te voorzien en ook zelf alvast een beter beeld te krijgen, kunt u met behulp van onze ‘Keukeninspirator’ binnen enkele minuten een voorbeeld van uw nieuwe keuken samenstellen. Met dit programma kunt u elementen uitkiezen die u in uw droomkeuken terug wilt vinden, zoals bijvoorbeeld het materiaal van het werkblad en de kleurtonen. Zo visualiseert u alvast de sfeer en stijl van uw ideale keuken.

Maak een afspraak

De nieuwste techniek live ervaren

In onze showrooms vindt u, naast de talrijke tentoongestelde showroomkeukens, ook zes functionerende actiefkeukens. In deze keukens van de firma’s Gaggenau, Miele, Siemens en Bosch kan de nieuwste keukentechniek live beleefd worden. Iedere vrijdag en zaterdag wordt in tenminste een van onze live-keukens gekookt. Met de modernste technieken worden door onze topkoks kleine lekkernijen bereid en gepresenteerd. Wij nodigen u van harte uit om van deze delicatessen te komen snoepen. Koffie en gebak staat eveneens voor u klaar.

Wij verheugen ons op u!

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff